در شاتی که گذاشتید شات از قسمت main نگذاشته بودید .
بنا به تجربه خدمتتون عرض میکنم چون به تازگی هم با gaming 5 و هم gaming 3 سیستم بستم . توی هیچکدوم مورد شما رو ندیدم . شما با ضمیمه کردن همین موارد میتونید مادربرد را برای خدمات گارانتی پذیرش کنید .
در شاتی که گذاشتید شات از قسمت main نگذاشته بودید .
بنا به تجربه خدمتتون عرض میکنم چون به تازگی هم با gaming 5 و هم gaming 3 سیستم بستم . توی هیچکدوم مورد شما رو ندیدم . شما با ضمیمه کردن همین موارد میتونید مادربرد را برای خدمات گارانتی پذیرش کنید .
Thor (19-02-16)
|
|
با قسمت Mainboard هم ضمیمه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرامی لینک بایوسی که دادم f7k هست . که جدیدتر از این هست اون را اپدیت کنید . بعد اگر مشکل باقی بود همانطور که نماینده آواژنگ گفتند ببرید برای تست برای گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BIOS که داشتم F7g بود که نسخه شما F7k ریختم، تو عکس مشخصه و همچنان مشکل هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوکی پس طبق راهنمایی نماینده محترم آواژنگ عمل کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مساله راحت دیده نمی شه و حتما استرس تست با IBT یا Prime95 و... نیازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته دیگه ای که یادم رفت رمم 3200MHz
اور نشده و همه چی Auto و پروفایل XMP
شاید این تست ها چون رم زیادی هم استفاده می کنند باعث فعال شدن محدودیت جریان می شن البته هر چی باشه به 255 آمپری که ست کردم نی رسه (مقدار واقعیش خیلی کمتر از این عدده)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
|
|
البته تست شما رو نگرفتم . ولی من 40 دقیقه تست passmark burn in test و تست کامل pcmark 8 میگیرم قبل از تحویل سیستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در نرم افزار HWiNFO64 فلگ IA: Electrical Design Point/Other ICCmax,PL4,SVID,DDR RAPL و RING: Max VR Voltage, ICCmax, PL4 فعال می شه.
مشکل همون ICCmax هست احتمالا.
آخرین ویرایش توسط Thor در تاریخ 19-02-16 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانگونه که در اسکرین شات مشخص است ولتاژ هسته به هر دلیلی روی 1.356 ست شده که میتونه از تنظیمات اشتباه شما یا تنظیمات اتوماتیک مادربرد باشه
این پردازنده برای فرکانس 4 گیگاهرتز به ولتاژی بین 1.1 تا 1.2 نیاز داره ( بسته به کیفیت پردازنده )
متاسفانه دمائی که در نرم افزارها مشاهده میکنید با دمائی که سیستم پروتکشن را فعال میکند (دمای درونی پردازنده) متفاوت است
به شما پیشنهاد میکنم سیستم توربو را خاموش کنید و با ولتاژ 1.2 روی 4 گیگاهرتز تست کنید به احتمال قوی مشکلتون حل میشه
اگر مشکل حل شد میتوانید به افزایش فرکانس و ولتاژ بپردازید تا به بهترین پرفومنس دست پیدا کنید
2 نکته را لطفا دقت بفرمائید اول اینکه افزایش و کاهش فرکانس و ولتاژ را به آرامی انجام دهید و در هر مرحله سیستم را خوب تست کنید
نکته بعدی اینکه همیشه موقعی که به نقطه نهائی رسیدید یک پله عقب گرد کنید تا سیستم کاملا استیبل باشه
برای مثال اگر با ولتاژ و دمای مناسب سیستم روی 4.7 استیبل شد برای استفاده 7/24 فرکانس را روی 4.6 یا 4.5 ست کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ برای 4.5 ست شده و پردازنده به خاطر Current Limit فرکانسش کم شده.
این اتفاق فقط تو تستهای Prime95 و IBT رخ می ده.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
nima_hl (19-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks